1. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την Cablenet στο πλαίσιο του Reflect Festival 2021 το οποίο διοργανώνεται στη Λεμεσό 14-16 Οκτωβρίου 2021.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι επισκεφθούν το περίπτερο μας στο χώρο που διεξάγεται το Reflect Festival 2021.
 3. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μόνιμους κατοίκους της Κυπριακής Δημοκρατίας, άνω των 18 ετών.
 4. Το προσωπικό της Cablenet, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. 
 5. Οι συμμετέχοντες θα μπαίνουν στο διαγωνισμό Cablenet σαρώνοντας τον κωδικό QR που θα υπάρχει αναρτημένο σε προωθητικό υλικό στο χώρο και ο οποίος θα οδηγεί σε ειδική φόρμα συμμετοχής για να συμπληρώσουν οι συμμετέχοντες τα στοιχεία τους.
 6. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όπου όλα τα πεδία της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρωθεί ορθά.
 7. Ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να λάβει μέρος στην κλήρωση μόνο μια φορά.
 8. Οι συμμετοχές για το διαγωνισμό θα ισχύουν για την περίοδο από 14/10/2021 στις 10:30 μέχρι 16/10/2021 στις 23:59.
 9. Μέσω του διαγωνισμού θα αναδειχθούν τρεις (3) νικητές.
 10. Το δώρα που θα κληρωθούν είναι τρία (3) Sony PlayStation 5.
 11. Oι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση, μεταξύ όλων των συμμετεχόντων τη Δευτέρα 18/10/2021.
 12. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, την Τετάρτη 20/10/2021 για να ενημερωθούν σχετικά με το πώς θα παραλάβουν το δώρο τους. 
 13. Με την είσοδό τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη συγκατάθεσή τους στη συλλογή δεδομένων που θα χρησιμοποιηθούν, σχετικά με τον έλεγχο έγκυρων συμμετοχών και την επικοινωνία με τους νικητές.
 14. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν απαντήσει εντός μίας εβδομάδας από την ημέρα ειδοποίησής του, η Cablenet διατηρεί το δικαίωμα να δώσει το δώρο σε νέο νικητή που θα επιλεγεί μετά από κλήρωση.
 15. Οι νικητές δεν μπορούν να ανταλλάξουν το δώρο τους με οποιοδήποτε άλλο χρηματικό ποσό ή οποιαδήποτε άλλη αντιπαροχή.
 16. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων.
 17. Με την συμμετοχή στον εν λόγω διαγωνισμό, ο συνδρομητής δηλώνει υπεύθυνα ότι δίνει τη συγκατάθεση του, για επικοινωνία για σκοπούς Μάρκετινγκ, μέσω τηλεφώνου, μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Ο Συνδρομητής μπορεί να αποσύρει τη συγκατάθεση του, ανά πάσα στιγμή, αυτοπροσώπως σε οποιοδήποτε κατάστημά Cablenet ή μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών Cablenet καλώντας στο 130.
3 Τυχεροί Νικητές
θα αποκτήσουν το εντελώς νέο Sony PlayStation 5!