1. Διάρκεια διαγωνισμού: 29 Μαρτίου 2022 12:00 π.μ. έως και την 11η Απριλίου 2022 11:59 μ.μ
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν άτομα μόνιμοι κάτοικοι της Κυπριακής Δημοκρατίας, άνω των 18 ετών. 
 3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο Συνδρομητές της Cablenet, υφιστάμενοι ή νέοι, οι οποίοι είναι φυσικά πρόσωπα και έχουν ενεργό ένα εκ των οικιακών πακέτων Football CY+, Football EU+ ή Football For All.
 4. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της Cablenet, σύζυγοι και συγγενείς πρώτου βαθμού.
 5. Ο διαγωνισμός διεξάγεται στο microsite της Cablenet στο https://competitions.cablenet.com.cy/
 6. Από το διαγωνισμό θα προκύψει ένας νικητής που θα κερδίσει 1 VIP Πακέτo για 2 άτομα για τον τελικό του Oλλανδικού Kυπέλλου KNVB CUP.
 7. Το VIP πακέτο δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά ή με πίστωση ή με έκπτωση σε άλλες Υπηρεσίες ή με ανταλλαγή με άλλες Υπηρεσίες.
 8. Το VIP πακέτο μπορεί να μεταφερθεί σε άτομο που δεν έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό, μετά από έγκαιρη ενημέρωση από το νικητή.
 9. Σε περίπτωση μη αποδοχής του VIP πακέτου από το δικαιούχο, το πακέτο θα επανακληρωθεί. 
 10. Κατά την ενημέρωσή του ο νικητής του διαγωνισμού θα πρέπει να παρέχει στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν τη συνδρομή του ή την αίτησή του για την απόκτηση αθλητικών πακέτων Cablenet.
 11. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, βάσει τυχαίας επιλογής.
 12. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ενημερωθεί  την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί και στις σελίδες της Cablenet Sports στο Facebook & Instagram.
 13. Ο νικητής θα πρέπει να αναφέρει στην Cablenet όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τόσο του ίδιου όσο και του δεύτερου ατόμου, τα οποία θα τους ζητηθούν για την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων, της διαμονής ή και άλλων αναγκών που πιθανόν προκύψουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Σε περίπτωση μη έγκαιρης υποβολής των στοιχείων ή άρνησης του νικητή να δώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν, το δώρο θα επανακληρωθεί. 
 14. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα γίνει φωτογράφηση για χρήση από την Cablenet, στα Social Media της εταιρείας ή για άλλη χρήση από την εταιρεία, με τη συγκατάθεση των νικητών. 
 15. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων.
 16. Με την είσοδό τους στο Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη συγκατάθεσή τους στη συλλογή δεδομένων που θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό του εν λόγω Διαγωνισμού, σχετικά με την επιλογή έγκυρων συμμετοχών και την επικοινωνία με τους νικητές, καθώς και για σκοπούς Μάρκετινγκ.
 17. Το VIP Πακέτο περιλαμβάνει τα παρακάτω:
  1. Δύο (2) εισιτήρια VIP για τον τελικό ολλανδικού κυπέλλου KNVB CUP, μεταξύ των ομάδων  PSV Eindhoven – AFC AJAX, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17/4/2022, στο De Kuip Stadium.
  2. Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Άμστερνταμ με επιστροφή.
  3. Διαμονή για 3 βράδια σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
  4. Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, το ξενοδοχείο και το γήπεδο.

 

 

1 Τυχερός Συνδρομητής
κέρδισε ένα VIP πακέτο για 2 άτομα το οποίο περιλαμβάνει: Εισιτήρια VIP για τον τελικό μεταξύ των ομάδων PSV Eindhoven – AFC AJAX, στις 17/04/22 στο De Kuip Stadium στο Ρόντερνταμ. Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Amsterdam μετ’ επιστροφής. Διαμονή για 3 βράδια σε ξενοδοχείο 4*. Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Amsterdam, το ξενοδοχείο και το γήπεδο.